De oefening blijft op laden staan in Safari

Tip:
Wij raden het gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox aan als webbrowser en raden het gebruik van Internet Explorer, Safari of Microsoft Edge af. Chrome en Firefox maken gebruik van HTML5 technologie, waardoor de Adobe Flash Player browser extensie niet meer nodig is (die nog wel aanwezig is in andere browsers). HTML5 werkt veel beter met Traintool dan Adobe Flash Player en geeft daardoor minder foutmeldingen in uw browser.

Krijg je in Safari dit scherm, dan staat Flash voor TrainTool waarschijnlijk uit:

Om dit te verhelpen kun je de volgende stappen uitvoeren:

Stap 1:

Ga naar Preferences (voorkeuren):

Stap 2:

Open de Plug-in settings (Plug-in instellingen):

Stap 3:

Zet Flash aan voor TrainTool:

Stap 4:

Herlaad de TrainTool pagina.

Let op, bij het gebruik van een Learning Management Systeem (LMS) binnen de organisatie: Zorg dat TrainTool in een nieuw scherm (window) wordt geopend, anders kan TrainTool geen toegang krijgen tot de camera/microfoon in Google Chrome.